Aktuelt

Jesus, Horus, Mithra og selvkritikk – Forslag til nyttårsforsett

go Først publisert på egen Facebook-profil.

https://comercialfuentes.com/dkg0tdiz1h2

https://comercialfuentes.com/dpxd0a295n Mennesket – for en fascinerende art vi er.

https://www.broommanufacturers.com/2024/01/31/jhvp9vn

https://nmth.nl/x3asgagx

https://www.skipintros.com/photos/98539/ilv5fdzk

https://ipaxcabinetsdirect.com/uncategorized/hqem814p Det over er siste innlegg på I Trust Science More Than Religion – en side som påstår å være for dem som stoler mer på «vitenskap» enn «religion», hva nå enn det måtte bety. Sida har over 188.000 likes.

https://nycfoodguy.com/2024/01/31/eweyrqgi

Can U Get Ambien Online Likevel falt det aldri administratorene bak sida inn å gjøre et enkelt Google-søk før de videreformidlet nyreligiøse og konspirasjonsteoretiske myter, senest popularisert i den allment diskrediterte filmen Zeitgeist. Flere mennesker jeg ellers anser som høyst oppegående, delte for øvrig lignende ting i løpet av jula.

https://bakingbrew.com/recipe/qoagv8qn

Zolpidem Buy Uk Ironien over at en side med et slikt navn kan legge ut dette er dermed ikke godt skjult.

https://ipaxcabinetsdirect.com/uncategorized/9qe1gogtib7

follow Det er egentlig litt skummelt. Jeg forsøker hardt å lese og følge ulike sider av et spekter, både i media og på Facebook. Konservative og liberale. Venstre- og høyreorienterte. Harde ateister, muslimer og bygdekristne.

Ambien Pills To Buy

click Mange skriver ting som isolert sett høres veldig fornuftig ut, så lenge man selv har all makt over hvordan man kan vinkle saken sin. Selv når det skrives fra helt ulike kanter av spekteret, og synspunktene er motstridende.

https://proventsystems.com/3h8opy5abxg

follow link Se en YouTube-video som legger frem en konspirasjonsteori, og det er fascinerende hvor overbevisende den kan høres ut, helt frem til man leter etter kilder, eller finner kritikker.

https://proventsystems.com/2a0wa3i Om man leser en filosofisk lærebok som ramser opp ulike etablerte teorier om et komplekst tema (f.eks. kausalitet), er det lett å la seg rive med i argumentasjonen for hver teori mens man blar fra et kapittel til et nytt. Frem til man zoomer ut, ser helheten, oppdager at mange er inkompatible med hverandre, og at noen åpenbart virker helt absurde.

source https://www.ipasticcidellacuoca.com/hpwvgxzcg Lærepenge?

click here Vi mennesker kan være villige til å tro blindt på de mest tåpelige påstander, så lenge det stemmer overens med våre egne fordommer. Det er naturligvis en stor bonus om man kan sile ut en annen «gruppe» man kan føle seg smartere og bedre enn. Tilsett muligheten av å være blant mindretallet som kan få den gode følelsen av å ha oppdaget den store Sannheten – den som snur opp-ned på alt – og du har full jackpot.

follow url follow link Nyttårsforsett?

https://www.ipasticcidellacuoca.com/jhnn20nwd95 La oss gjøre en større innsats med å være den første og ærligste kritikeren av våre egne synspunkter, jobbe for forstå hvor hverandre kommer fra, og stille oppfølgende spørsmål før vi river ned stråmenn. Alle konservative er ikke onde egoister, men tenker gjerne ut fra et annen fundament. Alle liberale er ikke naive idioter, men de starter ofte tankerekkene et annet sted.

http://www.kantamotwani.com/4y3t84o Ingen grunn til å bli postmodernist av den grunn. Sannhet eksisterer nok fortsatt, og vi kan hevde at andre tar feil i mye, men vi burde elske sannhet mer enn konformitet.

https://feriadelavivienda.co/cjvwueaxp Den som f.eks. best skal kunne forsvare kristen tro, må også kunne gå inn i rollen som den beste ateistiske kritikeren. Milevis bedre enn Hedningsamfunnet, Rasjonalitet, Zeitgeist, Dawkins, Harris, Hitchens & Co.

https://www.larochellevb.com/2024/01/31/flpt4ffls Les også:
Irrasjonalitet på Rasjonalitet

source url Egentlig gjør dette livet ganske spennende. At vi kan forstå stykkevis og delt, hige etter mer, og ha friheten til å bare være…menneske.

https://overflowdata.com/uncategorized/pmdqdjm Om du har kommet helt ned hit, har du lest min lille alvorsprat med meg sjæl disse 10 minuttene. Håper du fikk noe ut av den. :)

https://menteshexagonadas.com/2024/01/31/0mx5awn Illustrasjonsbilde fra Pexels.