Vil du bruke stemmen din mot menneskehandel?

(Oppdatert 09.02.15.)

Foredragsteamet til EN DAG har nå reist land og strand rundt om i Norge i et halvt år. En bok er utgitt, og vi ønsker å legge inn et ekstra gir for å få enda større aktivitet frem mot det store arrangementet på Bislett 01.08.15. Derfor ønsker vi å invitere et par nye foredragsholdere som kan bli med teamet vårt.

Søknadsfrist tirsdag 17. februar!

Vi ønsker 2-3 nye foredragsholdere, fortrinnsvis fra Sør og Vest-Norge, men alle oppfordres til å søke.

Et krav til nye foredragsholdere på dette tidspunktet, er at du har anledning til å bli med på samlingen vår til helga 20.-22. februar. Her skal vi dele erfaringer, trene oss videre opp, og tenke sammen fremover. Vi sponser flybilletten din, og hjelper med kost og losji dersom du trenger det.

Søknadsfrist er så snart som mulig. Innhold og informasjon om søknaden står nederst. Aktuelle søkere blir intervjuet fortløpende.

Dersom du ønsker mer kunnskap om temaet, kan du se denne 18 min gode innføringen fra en av pionerene i feltet, eller ta kontakt på mail for tilgang til vår egen database med diverse informasjon. Kunnskap, profesjonalitet og indre motivasjon er våre beste våpen!

Den 1. august 2015 arrangeres EN DAG. En dag som skal forandre Norges historie. Bislett stadion i Oslo skal fylles opp med tusenvis av mennesker, og målet er på å bidra til å etablere organisasjonene Hope for Justice i Norge og A21 Campaign i Norge. 

554614

Hope for Justice er den største organisasjonen mot menneskehandel i UK, og jobber på gatenivå med både å fange bakmenn og trene opp personer som jobber tett på ofrene. De har hittil hjulpet hundrevis av mennesker ut av moderne slaveri, med nye verdifulle personer lagt til den statistikken hver eneste uke. Organisasjonen er anerkjent over hele UK for deres profesjonalitet, og har en uvurderlig posisjon mellom politi og offer. Les mer på deres nettsider.

standard_A21_WebLogo

A21 Campaign er en internasjonal organisasjon med solide resultater og virksomhet i en stor rekke land. Fire P’er står sentralt i deres arbeid:

 • Prevention – forebygging
 • Protection – beskyttelse
 • Prosecution – straffeforfølgelse
 • Partnership – samarbeidspartnere

A21 vil stoppe urettferdigheten før den i det hele tatt begynner. Forebygging og bevisstgjøring, De tror at den mest strategiske måten å stoppe menneskehandel er å stoppe urettferdigheten før den i det hele tatt har begynt. Det er derfor de legger så stor vekt på forebygging og det å skape bevissthet om temaet – for å forhindre at fremtidige generasjoner blir ofre og istandsette dem til å bekjempe slaveriet.

Les mer om A21 på deres nettsider, og følg deres nye norske avdeling på Facebook.

EN Dag er initiert av IMPULSTenOaseGet FocusedTankesmien Skaperkraft, med fler. EN DAG er et non-profit prosjekt, som blir drevet fremover av en stor mengde dyktige, lidenskapelig mennesker.

Dette året trenger vi en rekke dyktige og dedikerte personer til å reise rundt over hele Norge for å informere og engasjere unge og eldre mennesker over hele Norge, samt tiltrekke personer til arrangementet neste sommer. Vil du være med på et slikt foredragsteam, og jobbe med et fleksibelt og inspirerende team? Du vil få nødvendig opptrening i løpet av en intensiv helg og få dekket utgifter i forbindelse med kost og losji på veien for foredragsteamet.

slavery45

Norge kan bli det første landet i verden hvor moderne slaveri ikke eksisterer. En bevegelse som vil spre seg utover. Vil du være med på å skrive den historien?

Krav til søknad (1-2 sider i skriftstørrelse 14):

 • Alder (min. 20 år)
 • Bosted
 • Yrke/studier
 • Motivasjon
 • Foredragserfaring
 • Evt. referanser
 • Kunnskap om emnet
 • Andre ønsker og forslag
 • Annet

Sendes til jkleiven@gmail.com!

Emma’s Story from Hopeforjustice on Vimeo.

Edward’s Story from Hopeforjustice on Vimeo.