AktueltGenerell

Da Ishtar ble til Easter

source watch Disse «utspekulerte kristne» blir ofte beskyldt for å kidnappe høytider. Vi så det ved juletider, og vi ser det ved påske. Men hvor godt holder egentlig påstandene?

http://www.kantamotwani.com/93epg4i9

enter Gjestepost av Bjørn Are Davidsen. Publisert her med tillatelse. Opprinnelig link her. Husk å bokmerke bloggen hans for å lese mer grundig og tidsaktuelt arbeid.

https://comercialfuentes.com/irnpqdq

go to site Som Buy Zolpidem Online From Canada The Belle Jar forteller har https://comercialfuentes.com/0xeyu245n0 Richard Dawkins’ Foundation for Reason and Science delt bildet under til sine 637 000 fans.

https://menteshexagonadas.com/2024/01/31/9086ss2o4a

http://www.kantamotwani.com/iielv8jk

https://overflowdata.com/uncategorized/4mkjj4zoipq

https://nycfoodguy.com/2024/01/31/uetgk5g Sikkert som del av en kløktig strategi for å stimulere til strengt vitenskapsbaserte meninger og en ivrig etterprøvende ånd. Altså bare et tidsspørsmål før hundretusener av Dawkins’ sympatisører avslører bildet og blogger/tweeter/facer om det.

go to link

Zolpidem Tartrate Buy Online For det er jo unødvendig å nevne at det britiske Zolpidem Generic Purchase Easter selvsagt ikke har noe som helst å gjøre med den babylonske click Ishtar.

follow url

source url Selv om det høres likt ut om man uttaler begge deler litt snøvlete.

here

go to link Men det hender altså at forskning er basert på mer enn hva man tenker eller sier over promillegrensen. Noen ganger skotter man rett og slett også i retning av det som på fagspråket kalles for kilder.

https://nmth.nl/guti6evwx

Zolpidem Online For det hadde jo tatt seg ut at denne berømte gruppen nye ateister svelger ultraprotestantisk propaganda med krok, søkke og snøre, i likhet med modernitetens mytemarkere på 1800-tallet, slik vi berørte tidligere i påsken.

https://ipaxcabinetsdirect.com/uncategorized/0121409y Heldigvis finnes det rasjonalister som er rasjonelle. Og blant mye har fått med seg at dette med egg og harer ikke er nevnt i Eostre-tradisjonen (som altså uansett ikke er er variant av Ishtar eller Astarte).

https://feriadelavivienda.co/z6ckeeja Men skulle noen ha lyst til å feire påske i Ishtars ånd, er det bare å følge forelegget omtalt i https://www.skipintros.com/photos/98539/xpqanz0m Scientific American. Som altså handler mer om sex og makt enn «fruktbarhet».

https://www.larochellevb.com/2024/01/31/o55dkgb Ishtar was the goddess of love and war and sex, as well as protection, fate, childbirth, marriage, and storms – there’s some fertility in there, but as with Aphrodite, there is also an element of power. Her cult practiced sacred prostitution, where women waited at a temple and had sex with a stranger in exchange for a divine blessing (and money to feed hungry children or pay a debt).

source url Ishtar’s symbols were the the lion, the morning star, and eight or sixteen pointed stars—again, symbols of power.

source site Med andre ord er nok Ishtar ikke av dem som vil få flest støtteplakater i neste 8. marstog.

https://bakingbrew.com/recipe/sa9o4l7ah Selv om det garantert kommer dess flere på Face neste påske.

Buying Zolpidem Uk Red: Det er kanskje heller ikke så viktig at påsken er en jødisk tradisjon, som stammer helt tilbake fra 2. Mosebok og utvandringen fra Egypt. Alle kan jo ikke vite det. Det er tross alt ikke barneskolepensum. Jo, vent..!