Aktuelt

Vinterutdeling

https://menteshexagonadas.com/2024/01/31/xb9vfasl Et nytt litt off-topic innlegg, men fra et annet sideprosjekt jeg sysler med.

see

follow site Jeg trenger deres hjelp. De veldedige klesmerkene Kingdom og Release har aldri hatt så høy aktivitet som i 2015, og det er stort sett takket være helt vanlige folk som har sagt gode ord om oss til andre helt vanlige folk.

go here

http://www.kantamotwani.com/iqlgims1z Vi ønsker å gi litt mer tilbake. Nå har vi mye klær som er åpnet fra pakningen sin, men som er i helt topp standard. Altså klær vi ikke kan selge, men fortsatt er som nye.

https://nmth.nl/a4fb75l3

here Disse ønsker vi å dele gratis ut til alle som foreslår gode prosjekter, om det er ungdomsklubb, konkurranser og lotterier med gode formål, flyktningmottak, fattighus, kalde østeuropeere, eller andre som synes det hadde vært stas å for en sjelden gang motta helt nye kvalitetsklær.

https://www.larochellevb.com/2024/01/31/x13fdz7l1

https://www.ipasticcidellacuoca.com/6ftx2e6 IMG_5092

Buy Ambien Online Safely Alt du trenger å gjøre, er å skrive en beskjed til post@kingdomstyle.no, hvor du skriver følgende om prosjektet:

  1. Hvem står bak? (Person eller organisasjon)
  2. Hva er formålet? (Hva ønskes klærne brukt til? Det holder med et kort avsnitt)

https://www.eastcotesignanddisplay.co.uk/u6dzdv6h Til mailen skriver du «Vinterutdeling» i emnefeltet. Vi svarer alle innen to uker, og klærne kan plukkes opp i Oslo, Skien eller tilsendt med post.

enter site IMG_5046

https://feriadelavivienda.co/iq64hgd5a Klærne som kan velges fra, finner du på denne siden.

https://www.skipintros.com/photos/98539/tjvumw8 Tips gjerne venner og bekjente som kan være interesserte.

get link Illustrasjonsfoto: Torkild Groven