Påmelding til Filosofiuka 2016 er åpen

Trykk her for link til fullstendig informasjon og søknadsskjema.

Det er lav bloggaktivitet her i disse dager på grunn av altfor mange prosjekter på en gang. Jeg kommer sterkere tilbake mot sommeren. I mellomtida må du sjekke ut linken ovenfor.

Tema for historiens første filosofiuke blir “Skapelse”. Vi ønsker å utforske spørsmål om tilblivelse og utvikling, hvordan vi kan lese naturens og åpenbaringens bok, og hva som er menneskets plass i det skapte – som medskaper, tenker, vitenskapsutøver, samfunnsbygger, synder, og etisk aktør.

Kurset varer fra søndag 7. til søndag 14. august, med mulighet til å komme torsdag 11.

De første dagene vil ha en spennende, tematisk innføring i filosofihistorien, som vi håper kan være gode verktøy for videre tenkning, og vi tar oss god tid til samvær, samtale og diskusjon, felles bønn og stillhet ute i det fri. Når vi nærmer oss helga, dukker vi enda dypere ned i ukens tema – skapelse.

For å sikre høy kvalitet og god oppfølging har vi begrenset antall plasser til 20 stk fra søndag 7. august + 20 stk fra torsdag 11. august (totalt 40 stk).

Håper å se deg der! :)