Generell

Bursdagsinnsamling til livsviktig, vitenskapelig bok

Kjære verden,

På tide å avsløre dette. Jeg har bare noen få dager igjen av tjueårene. Til 30-årsdagen ønsker jeg lite, men jeg ønsker din hjelp til at et ekstremt viktig prosjekt kan bli virkeliggjort. En hjelp som på en effektiv måte kan bety en stor forskjell for samfunnet vi alle lever i.

Les mer om prosjektet på Spleis:

Morten MagelssenMorten Horn og jeg har gått sammen for å være redaktør for en vitenskapelig antologi om dødshjelp. Med oss på laget har vi fått med forlaget Cappelen Damm, og mange av Skandinavias beste forfattere, på tvers av fagfelt, livssyn og politisk standpunkt.

Alle vi som jobber med prosjektet har så troa på det at vi arbeider pro bono, men det er noen utgifter til forlag som vi trenger hjelp med. Med deres hjelp, klarer vi å jobbe effektivt videre mot en rask lansering.

Vi skal samle de beste argumentene mot dødshjelp på en ryddig og redelig måte, og håper at dette unike verket så blir umulig å komme utenom i alle fremtidige debatter i hele Skandinavia.

Som takk for hjelpen kan du få signerte førsteutgaver, reservert plass på lansering, bokpakker og annet snacks. Eller du kan bare hjelpe til fordi du har troa på dette. Slik som oss.

Alle monner drar!

 

Mvh

Person som tror at menneskets verdi er uendelig, ubetinget, og som gjerne ønsker å beholde et samfunn uten at vi åpner for at menneskesynet vårt relativiseres.

Som tror at å åpne døren for at samfunnet i større grad inviteres til å anse enkeltmennesker som en byrde for samfunn, familie eller helsevesen, tar oss et langt stykke på vei mot et brutalisert menneskesyn hvor vi er tannhjul i et maskineri.

Som tror at når vi begynner å lempe på våre tunge, velfungerende prinsipper om at det er absolutt galt å ta uskyldige liv, at menneskelivet har ubetinget verdi, samt den absolutte retten til liv, bryter vi ned våre viktigste forsvarslinjer mot at ting kan gå galt av sted.