Om denne siden

Denne siden eksisterer for å presentere tanker og gjengi viktig stoff om Gud, vitenskap, filosofi og Bibel. Håpet her er å videreformidle tanker fra flere av verdens skarpeste vitenskapsmenn, filosofer og teologer på en mest mulig forståelig måte gjennom kortere og (relativt) lettleste innlegg. Jeg er selv personlig kristen og tar utgangspunkt i en aristotelisk-thomistisk grunnfilosofi.

Du er dessuten velkommen til å sende inn kritiske og andre spørsmål, kommentarer eller forslag til innlegg gjennom kommentarfelt, til “mail at danieljoachim dott org” eller på Facebook. Ta gjerne kontakt på mail for forespørsler om foredrag eller annet.

Disclaimer: Denne siden representerer ingen organisasjon, ingen kirkesamfunn, men bare meg som privatperson. Jeg tar forbehold om skrivefeil, og at jeg kan ha misforstått andres argumenter, selv om jeg mener at det eneste rettferdige er å gjengi en person sitt argument ut fra konteksten av hva hun/han selv prøver å få frem.

Om meg

Jeg er filosofistudent, siviløkonom, seriegründer og tidligere teologistudent. Jeg forsøker dessuten å skaffe midler til ekstra rosiner i havregrynbolla som konsulent og foredragsholder.

Jeg har et par fulle bokhyller, stor leselyst, og interesserer meg særlig for sinnsfilosofi/bevissthetsfilosofi, vitenskapsfilosofi, religionsfilosofi, metafysikk, naturfilosofi og mereologi.

553894_10151065200715020_189533367_n

Tro og fornuft – en hellig allianse. Lettlest, men gjennomtenkt