Blogg på Facebook

Et lite markedsføringsinnlegg med skamløs selvhevdelse nå. Beklager på forhånd.

Midt i en tid hvor du blir invitert til å like hundrevis av irriterende russebusser med hundrevis av tilhørende fancy logoer, har kanskje den mest observante av dere har kanskje lagt merke til at denne bloggen har fått sin egen irriterende fancy logo. Etter at løsninga i fanen til venstre for å abonnere på nye innlegg rett til egen mail-innboks funka så bra, var det jo like greit å fortsette satsinga på Facebook.

Det betyr at danieljoachim.org har fått sin egen Facebook-side. Lik den gjerne for å holde deg oppdatert på arrangementer i nærheten av deg, nye innlegg, videoer, muligheten til å kunne ta kontakt, diskutere i feltene rundt forbi, eller bare ønsker å få hyppige påminnelser hver gang jeg er ute og trener.

i-dont-always-go-to-the-gym-but-when-i-do-i-tell-facebook

Siden finner du i fanen til venstre, eller på linken under.

danieljoachim.org på Facebook.

Hadde også vært helt supert om du brukte to sekunder på å invitere folk til den siden, dersom du tror de ville like innholdet på denne bloggen, i skjæringspunktet mellom moderne naturvitenskap, klassisk filosofi, Gud og kristen teologi.

På forhånd takk!