AktueltFilosofiPodcast

Rykende fersk podcast ute nå

Podcast mic

https://menteshexagonadas.com/2024/01/31/be9nroljnmr For en stund tilbake lufta jeg stemninga for en podcast, med en spørreundersøkelse over hva folk kunne tenke seg å høre om. Responsen var god, med 443 avkryssede svar, som gir mange spennende temaer å kaste seg over i tida som kommer.

Buy Ambien Cr Generic

https://overflowdata.com/uncategorized/aw0ypy35i0s Tanken er at denne podcasten kan være et sted hvor man kan høre om filosofi på norsk, i møte med Gud, vitenskap, kristen tro, etikk og mer, i et enkelt tilgjengelig format og med en lett tone og glimt i øyet.

http://www.kantamotwani.com/ppzkhn7rkly

http://www.kantamotwani.com/cqu5a87t Nå er podcasten altså ute i verden, hvor selveste Bjørn Are Davidsen i en av de første episodene tar for seg noen vanlige myter om krigen mellom kirken og vitenskap.

https://feriadelavivienda.co/ciouq1tn

click Jeg tror dere vil finne dette interessant, og håper at dette kan bli en god ressurs, både for lesere her, ungdommer i ungdomsarbeidet deres og lignende.

https://bakingbrew.com/recipe/qj8pm18p

https://www.broommanufacturers.com/2024/01/31/f53mfld91g Sjekk gjerne ut podcasten, abonner og gi den gjerne en god rating på iTunes om du liker den. Det hjelper flere til å bli oppmerksom på den.

https://www.broommanufacturers.com/2024/01/31/h0rlhw8bk5j

https://ipaxcabinetsdirect.com/uncategorized/wob4snln2 Du finner den både på iTunes, Soundcloud, YouTube og alle apper du vanligvis finner podcastene dine på.

https://comercialfuentes.com/b7waxi3dj9

go to link Ris, ros og forslag mottas med takk.

follow

https://www.eastcotesignanddisplay.co.uk/5qzdvxvpo7 To episoder er ute til nå, med flere liggende klare for publisering.

https://www.skipintros.com/photos/98539/q6k52g73

2 – Bjørn Are Davidsen om kirke vs. vitenskap

https://www.ipasticcidellacuoca.com/bnzjek8y

watch

click here Har ikke kirke og naturvitenskap vært fiender opp gjennom historien? Er de ikke motsetninger? Har ikke naturvitenskap i våre dager gjort Gud, kristendom og kirke irrelevant?

https://proventsystems.com/wnc8c6dd

https://comercialfuentes.com/4f6c03q9xjr Jeg prater med Bjørn Are Davidsen om dette, mer til og om myter og fakta, blant annet i brenningen av biblioteket i Alexandria, drapet på Hypatia og oppstyret rundt Galileo Galilei.

https://nmth.nl/rjk8jked66

1 – Nietzsche og nyateistene

https://proventsystems.com/i0qte4dkkoh

https://www.eastcotesignanddisplay.co.uk/vosqv7m7b

Ambien Paypal Hva er galt med nyateistene? Hva gjorde Nietzsche så mye bedre enn Dawkins, Harris, Hitchens, Dennett & Co, og hva kan vi lære av ham?

Ambien Order

go Denne episoden er et opptak fra et foredrag i 2015.

https://www.larochellevb.com/2024/01/31/dnhl4uc