Generell

Universet blir skapt – Kortversjon

https://nmth.nl/x3asgagx Etter et par etterlysninger, legger vi ut en kort, enkel versjon av forrige innlegg. Er du nysgjerrig på mer, eller lurer på om det er mulig å overse eller kritisere dette gudsbeviset, så burde du ha lest det først.

watch

see Veldig kort: Kjernen i dette gudsbeviset tar for seg hvorfor universet eksisterer, eller bedre formulert; hvorfor noe eksisterer i det hele tatt, istedenfor ingenting, siden ingenting i utgangspunktet aldri skulle kunne utviklet seg til å bli noe som helst. Det høres ut som en hjernetvister, men det er ikke vanskeligere enn som så: Ut av ingenting, kommer ingenting!

https://www.ipasticcidellacuoca.com/amgtbrv3v

see En versjon av det kosmologiske (etter ordet «kosmos») gudsbeviset, går slik:

https://ipaxcabinetsdirect.com/uncategorized/e5wwbo200t6 Zolpidem Tartrate Where To Buy Premiss 1: Alt som har starter å eksistere, har en årsak til dets eksistens.
http://www.kantamotwani.com/ez041pc Premiss 2: Universet startet å eksistere.
https://comercialfuentes.com/ba6altx569 Konklusjon: Derfor har universet en årsak til dets eksistens.

https://proventsystems.com/i86x6n0l bigbang_2

https://www.skipintros.com/photos/98539/kc4tuab Vi begynner å se at en rasjonell, logisk tenkende person burde være åpen for at den mest sannsynlige forklaringen må være noe vi kaller for en uskapt, transcendent skaperkraft, med mistenkelig mange likheter til det som jøder/kristne/muslimer kaller for Gud (Forutsatt at vi snakker om en nødvendig, maksimal «Gud» som vi skal vise i kommende innlegg, og ikke bare en tilfeldig forbipasserende «gud» eller «usynlig enhjørning»).

source site En nødvendig skaperkraft med egenskaper som «evig», «immateriell» og «utrolig mektig». På samme måte utfordrer vi ved å påstå at en naturalist (flertall av ateister) ikke nyter samme luksus av å kunne kalle seg selv «rasjonell», «logisk tenkende» eller til og med «fritenkende» når de er tvunget til å avvise dette (uten god grunn?). Dette blir også utdypet videre fremover.

click Er vi feige, late, trangsynte og ignorante (Med andre ord: Typisk kristne?) som våger å påstå at en slik overnaturlig makt må ha trykket på oppstartsknappen til universet (eller universene), bare fordi vitenskapen ikke har funnet noen gode svar på dette ennå?

see url – Overhodet ikke!

https://menteshexagonadas.com/2024/01/31/9i9xribfdf Vitenskap og gudstro er fortsatt gode samarbeidspartnere (mer om det senere), men vitenskap vil aldri kunne finne frem til hvorfor universet i det hele tatt eksisterer (vi har tilbakevist et par forsøk i den fulle versjonen av innlegget). Årsaken til hvorfor noe eksisterer, er ganske enkelt ikke et vitenskapelig spørsmål, siden vitenskapen bare er designet for å utforske sannheter innen naturen.

https://www.eastcotesignanddisplay.co.uk/t1ehhgrjrz Om universets skapelse – Full versjon

click here Neste innlegg: Men hvem skapte Gud?

3 Comments

Comments are closed.