Postkasse: Et lite fanbrev

Jeg pleier å si at noe av det beste med å holde på med en blogg som denne, i tillegg til å få artikulert noen egne tanker, er å komme i kontakt med spennende nye bekjentskaper, og starte interessante samtaler, på diverse live-arrangementer eller digitalt.

Her om dagen fikk jeg imidlertid et brev som egentlig fortjener å publiseres som et lite friskt pust. Siden brevet var anonymt, tar jeg meg den uanstendige friheten av å publisere det her uten tillatelse.

2016-06-17 00.37.27

Jeg kjenner meg sterkt ydmyk over at en anonym beundrer der ute har skrevet et godt gammeldags fanbrev per post – i 2016 – og faktisk har tatt seg bryet med å:

  1. Skrive brev på PC (for å unngå å bli gjenkjent?)
  2. Printe ut brev
  3. Søke opp adresse
  4. Skaffe konvolutt og frimerke (ja, hvem har slikt liggende i disse dager?)
  5. Skrive adressen på konvolutten (oops, der var planen fra punkt 1 ødelagt)
  6. Frankere konvolutt (dyre greier)
  7. Postlegge brev

Skjønt, det hadde vært fint med avsendernavn og kritikk av litt mer substans enn dette, men point taken. Takk! :)

PS: Trist at du er lei av meg, men hvis du er noen jeg faktisk kjenner, så betyr jo det bare at vi må ta en kaffe en dag. Jeg spanderer!

Comments

comments