Jesus-dojo om moderne slaveri

Obs: Reklame følger.

EN DAG på Bislett 1. august ble litt av et arrangement med over 3.000 besøkende og en levende demonstrasjonsrekke som dekket hele Karl Johans gate. Se videoen under for et raskt innblikk. Nå starter arbeidet.

Tusen takk for en fantastisk dag i går! Vi gleder oss over hver og en av dere som kom til Bislett Stadion og som deltok i demonstrasjonen langs Karl Johan! Sammen skal vi se slutten på menneskehandel i Norge. #endag2015 #gjørnoe

Posted by En Dag 1.august 2015 on Sunday, 2 August 2015

Likedan. Å følge Jesus handler mindre om emosjonelt ladde appeller eller en enkel mental aksept, og mer om levd liv. Miljøet rundt Sub Church med Substans er forbilledlig flinke til å fokusere på det, og arrangerer Jesus-Dojo med fokus på moderne slaveri. Målet er å lære og diskutere hvordan man kan leve mindre for seg selv, og mer for “disse mine minste”.

Dette arrangeres seks tirsdager fra 25. august og avsluttes med en fest i oktober.

Jeg åpner med å prate selv førstkommende tirsdag om det store bildet av moderne slaveri. Obligatorisk forhåndslesning er vårt tidligere publiserte notat om moderne slaveri.

Sjekk ut Facebook-eventen, hvor du finner følgende informasjon:

Jesus sa han var kommet for at fanger skulle få frihet og for å sette undertrykte fri. Nå er det vår tur!

For snart 200 år siden tallet jublet anti-slaveri-aktivistene. Slavehandel ble forbudt. Nesten 200 år senere finnes det over 30 millioner slaver i verden. Nå tar stadig flere del i den nye kampen mot slaveriet, og det er nettopp det vi skal på Jesus-dojoen «Moderne slaveri».

I løpet av sju uker skal vi øke vår kunnskap om temaet, og ikke minst ta del i kampen for å avskaffe ondet gjennom kartlegging, bevisst forbruk, opplysningskampanjer og politikerkontakt.

Tid: Kl. 18.00–21.00, hver tirsdag 25. august til 29. september (+ fest 3. oktober).
Sted: Oslo. Nærmere info kommer senere
Pris: 400 – 700 – 1000 kr (du betaler det du mener du har råd til)
Påmelding: post@substansielt.no

Velkommen!